Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024




Διανομή φρούτων

Το σχολείο μας συμμετέχει στο πρόγραμμα "Σωστή εκπαίδευση ? υγιεινή διατροφή στα Δημοτικά Σχολεία τη χώρας - Διανομή φρούτων στους μαθητές» με Αρ.Πρωτ.93815/Δ7/07-06-2018/ΥΠΠΕΘ. Για τη συμμετοχή των παιδιών είναι απαραίτητη η συγκατάθεση του γονέα, που επισυνάπτεται παρακάτω.

Είναι ένα πρόγραμμα που υλοποιείται για όγδοη συνεχή χρονιά το σχολικό έτος 2018-2019, από την εταιρεία ΝΤΟΛ ΕΛΛΑΣ Ε.Π.Ε., στα Δημόσια Δημοτικά Σχολεία της χώρας και σε Δομές Υποδοχής για την εκπαίδευση των Προσφύγων (ΔΥΕΠ).

Το πρόγραμμα στοχεύει στην ανάδειξη της υψηλής διατροφικής αξίας των φρούτων στις ηλικίες 6-12 ετών, όπου είναι πλέον απαραίτητα και ωφέλιμα. Το πρόγραμμα αυτό υλοποιήθηκε με επιτυχία τις προηγούμενες σχολικές χρονιές στις σχολικές μονάδες Π.Ε. της χώρας.

Μέσω του προγράμματος θα γίνεται παράλληλα, δωρεάν διανομή φρούτων (μπανάνα) στους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων. Επισημαίνεται ότι τα φρούτα που θα διανεμηθούν στους μαθητές, δεν θα φέρουν σε κανένα σημείο τους το εμπορικό σήμα της εν λόγω εταιρείας.

Επειδή το πρόγραμμα περιλαμβάνει διανομή μπανάνας, η κατανάλωση της οποίας αντενδείκνυται σε ορισμένες πληθυσμιακές; ομάδες, θα ενημερωθούν εγγράφως οι γονείς και κηδεμόνες , ζητώντας την συγκατάθεσή τους για την κατανάλωση του συγκεκριμένου φρούτου από τους μαθητές, στις 14/2/2019.

Attachments:
Download this file (Συγκατάθεση γονέα.doc)Συγκατάθεση γονέα.doc[ ]Στέλιος Κατσούλης20 Kb