Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024




Αρχική σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Μαθητιάδα αθλητισμού και πολιτισμού

Μαθητιάδα αθλητισμού και πολιτισμού

Οι μαθητές της Ε΄ και Στ΄ τάξης θα υποδεχθούν τη λαμπαδηδρομία της 1ης Περιφερειακής Μαθητιάδας Αθλητισμού και Πολιτισμού την Παρασκευή 5/5/2017 το πρωί

στην οδό Ερυθρού Σταυρού.

Η λαμπαδηδρομία με λαμπαδηδρόμους μαθητές Γυμνασίων θα ακολουθήσει τη διαδρομή από την πλατεία Ελευθερίας προς την Καλαμίτσα.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη διοργάνωση σχολικού αθλητισμού στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, στο πλαίσιο των αγώνων ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ, συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, τον Δήμο Κομοτηνής και τον Δήμο Καβάλας, την 1η Περιφερειακή Μαθητιάδα Αθλητισμού και Πολιτισμού. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στις πόλεις της Καβάλας και της Κομοτηνής ως εξής: α) την Τετάρτη 3 και την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017 στην Κομοτηνή, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και β) την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017 στην Καλαμίτσα Καβάλας.

Στην Καβάλα θα διεξαχθούν τα αθλήματα που έχουν σχέση με το υγρό στοιχείο. Οι μαθητές και οι μαθήτριες των Γυμνασίων της Περιφέρειας Α.Μ.-Θ. θα γνωρίσουν τη ναυταθλητική παράδοση και την φιλοξενία της πόλης.