Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024




Αρχική σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Έκδοση Ατομικού Δελτίου Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ)

Έκδοση Ατομικού Δελτίου Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ)

Ενημέρωση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας για την Έκδοση Ατομικού Δελτίου Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ). Αφορά τους γονείς που τα παιδιά τους φοιτούν στο Νηπιαγωγείο, στην Γ΄ Δημοτικού και στη Στ΄ Δημοτικού και στο επόμενο σχολικό έτος 2016-2017 θα φοιτούν στην Α΄Δημοτικού, Δ΄Δημοτικού και Α΄ Γυμνασίου.

Τα Ατομικά Δελτία Υγείας Μαθητών κατατίθενται το αργότερο έως το τέλος Σεπτεμβρίου στις εκάστοτε Σχολικές Μονάδες:

Α) στην έναρξη φοίτησης στην Δ? τάξη του Δημοτικού Σχολείου

Β) στην έναρξη φοίτησης στην Α? τάξη του Γυμνασίου.

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, προγραμματίζουν τη δυνατότητα εξέτασης των μαθητών/-τριών για την έκδοση του Α.Δ.Υ.Μ. τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο.

Στο πλαίσιο διευκόλυνσης του προγραμματισμού της διαδικασίας έκδοσης Α.Δ.Υ.Μ. από το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των μαθητών/-τριών και των κηδεμόνων τους, όσοι/-ες γονείς-κηδεμόνες επιθυμούν να ενταχθούν στον παραπάνω προγραμματισμό παρακαλούμε να μας υποβάλουν τη σχετική δήλωση που επισυνάπτουμε μέχρι την Τρίτη 24-05-2016.

Ευνόητο είναι ότι όσοι/-ες γονείς-κηδεμόνες δεν επιθυμούν να ενταχθούν στον παραπάνω προγραμματισμό μπορούν να απευθύνονται για τη συμπλήρωση του Α.Δ.Υ.Μ. σε οποιοδήποτε/οποιαδήποτε ιδιώτη ιατρό των παραπάνω ειδικοτήτων ή άλλο φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών (ιδιωτικό ή δημόσιο).

Attachments:
Download this file (Α.Δ.Υ.Μ..doc)Α.Δ.Υ.Μ..doc[ ]Στέλιος Κατσούλης25 Kb