Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024




Αρχική σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Έκδοση Ατομικού Δελτίου Υγείας Μαθητή

Έκδοση Ατομικού Δελτίου Υγείας Μαθητή

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Καβάλας σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας προγραμματίζουν τη δυνατότητα εξέτασης των μαθητών (που το σχολικό έτος 2014-2015 θα φοιτήσουν στην Α΄, Γ΄ και Ε΄ τάξη) για την έκδοση του Ατομικού Δελτίου Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) τους μήνες Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο.

Για το λόγο αυτό και στα πλαίσια του καλύτερου προγραμματισμού από το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας της παραπάνω εξέτασης με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των μαθητών και των γονέων τους, δίνεται η δυνατότητα για την υποβολή σχετικής δήλωσης ενδιαφέροντος από τους γονείς.

Όσοι γονείς επιθυμούν μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική δήλωση που τους έχει σταλεί και να την επιστρέψουν μέχρι την Παρασκευή 11-4-2014. Όσοι δεν επιθυμούν να ενταχθούν στον παραπάνω προγραμματισμό, είναι αυτονόητο πως μπορούν να απευθυνθούν για τη συμπλήρωση του ΑΔΥΜ σε ιδιώτη γιατρό.

Η δυνατότητα  αυτή παρέχεται στους γονείς των νηπίων, της Β΄ και της Δ΄ τάξης (που το επόμενο σχολικό έτος θα φοιτούν στην Α΄, Γ΄ και Ε΄ τάξη).