Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024




Αρχική σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Εκλογές στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων

Εκλογές στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων

Ενημέρωση από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου.

Αγαπητοί γονείς,

Έφτασε η ώρα των εκλογών για την ανάδειξη νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, καθώς και εκπροσώπων στην Ένωση Γονέων. Η διενέργεια εκλογών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023 και ώρες από 12:30μ.μ έως 14:00 μ.μ. στην είσοδο του σχολείου μας.

Η συμμετοχή όλων μας στις εκλογές είναι απαραίτητη, προκειμένου να εκπροσωπηθεί ο Σύλλογος Γονέων μας και στην Ένωση Γονέων.

Συγκεκριμένα θα πρέπει να ψηφίσουν τουλάχιστον οι γονείς του 1/3 του συνόλου των παιδιών του σχολείου μας. Φέτος φοιτούν 167 παιδιά.

Για να μπορέσουν να ψηφίσουν όσοι περισσότεροι γίνεται επιλέξαμε την ημερομηνία που θα δίνονται οι βαθμοί από του δασκάλους του δημοτικού, θεωρώντας ότι οι περισσότεροι γονείς των παιδιών του σχολείου μας θα έρθουν και με την ψήφο τους θα στηρίξουν τα όργανα εκπροσώπησης του Συλλόγου μας.

Δικαίωμα να εκλέγουν και να εκλέγονται, έχουν όλοι οι γονείς.

Μπορούν να ψηφίσουνκαι να ψηφιστούν και οι δύο γονείς εφόσον είναι ταμειακά εντάξει με δυο συνδρομές.

(Υπενθυμίζουμε ότι το ποσό για ένα (1) παιδί ανέρχεται στα 10€ ετησίως και για δύο (2) και παραπάνω τέκνα στα 15€ ετησίως)



Σας ενημερώνουμε ότι η υποβολή υποψηφιοτήτων για το νέο Δ.Σ. και την Ένωση Γονέων θα πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι τη Τρίτη 14 Μαρτίου 2023, στις 13.00, καθώς επίσης οι ενδιαφερόμενοι να διευκρινίζουν την υποψηφιότητα τους σε ποιο όργανο θέλουν, είτε σε ένα, είτε σε όλα.

Οι υποψηφιότητες μπορούν να αποστέλλονται με e-mail στο mail του Συλλόγου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Με τον ίδιο τρόπο να μας ενημερώσουν αυτοί που επιθυμούν να είναι στην εφορευτική επιτροπή.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων ΟΛΟΥΣ τους γονείς και τους κηδεμόνες για την υποβολή της ψήφου τους, καθώς επίσης και τους γονείς που θα υποβάλλουν τη συμμετοχή τους σ’ αυτές τις εκλογές.Είναι στο χέρι μας, να δείχνουμε ενδιαφέρον και παρουσία σε ότι αφορά τη ζωή μας, πόσο μάλλον των παιδιών μας.

Με εκτίμηση,

Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

12ου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Καβάλας.