Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024




Αρχική σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Ενημέρωση για τις εγγραφές στο ολοήμερο πρόγραμμα και στο τμήμα πρωινής ζώνης

Ενημέρωση για τις εγγραφές στο ολοήμερο πρόγραμμα και στο τμήμα πρωινής ζώνης

Για την καλύτερη προετοιμασία της νέας σχολικής χρονιάς, ακολουθεί ενημέρωση σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής στο Ολοήμερο τμήμα του σχολείου μας, για όσους γονείς του σχολείου μας ενδιαφέρονται να φοιτήσει το παιδί τους στο ολοήμερο.

Οι μαθητές/τριες της κάθε τάξης, μπορούν να εγγράφονται στο προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα μετά από τη σχετική αίτηση-δήλωση των γονέων/κηδεμόνων τους συμπληρώνοντας δηλαδή το ανάλογο έντυπο. Διανεμήθηκε στο σχολείο το έντυπο στα παιδιά που ήδη φοιτούν στο Ολοήμερο τμήμα για να το συμπληρώσουν οι γονείς εκείνοι που θέλουν και την επόμενη σχολική χρονιά το παιδί τους να φοιτήσει στο Ολοήμερο τμήμα. Ταυτόχρονα αν κάποιος γονιός που το παιδί του δεν φοιτά φέτος στο Ολοήμερο τμήμα, θέλει το παιδί του να φοιτήσει τη νέα σχολική χρονιά, ας ζητήσει από το σχολείο το έντυπο με το παιδί του. Στην ιστοσελίδα παρακάτω επισυνάπτεται το έντυπο αίτησης – εγγραφής στο Ολοήμερο για μεγαλύτερη δική σας ευκολία.

Ταυτόχρονα σας θυμίζω για τις προϋποθέσεις συμμετοχής μαθητών/τριών στο τμήμα Πρωινής Ζώνης (ώρα λειτουργίας από τις 7:00-8:00):

Στο τμήμα αυτό δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές/τριες οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι/νες και φοιτούν στο ολοήμερο πρόγραμμα. Ο ελάχιστος αριθμός για τη λειτουργία του τμήματος Πρωινής Ζώνης μαθητών/τριών είναι οι 7 μαθητές/τριες για σχολεία με λειτουργικότητα έως 8/θέσια όπως είναι το δικό μας σχολείο.

Ο Διευθυντής του σχολείου

Πατεράκης Νικόλαος

 

Attachments:
Download this file (ΑΙΤΗΣΗ_ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΗΜΕΡΟ.ods)ΑΙΤΗΣΗ_ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΗΜΕΡΟ.ods[ ]Στέλιος Κατσούλης7 Kb