Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024




Αρχική σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Επικοινωνία με σχολεία από όλη την Ελλάδα

Επικοινωνία με σχολεία από όλη την Ελλάδα

Επικοινωνία με άλλες Β' τάξεις μεσω email με σχολεία της Ελλάδας.

Το βιβλίο Γλώσσας Β' τάξης σε ένα του κεφάλαιο πραγματεύεται τρόπους αλληλογραφίας. Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να έρθουμε σε επαφή με άλλους μαθητές της Β' ταξης από διάφορους τόπους της Ελλάδας ( Βέροια, Αθήνα-Άλιμο, Γιάννενα, Χίο, Άσσο Κορινθίας, Τρίκαλα, Σητεία κ Ηράκλειο Κρήτης, Μοσχοχώρι Λαμίας κ.λ.π.).

Έτσι πέρα από το γεγονός ότι τα παιδιά μαθαίνουν βιωματικά, θα κάνουν νέους φίλους και θα γνωρίσουν καλύτερα τόπους της Ελλάδας καθώς μέσω εφαρμογής κ δορυφόρου μπορούμε να βλέπουμε τον κάθε τόπο,ακόμα και το σχολείο των παιδιών που επικοινωνούμε αλλά και τον δικό μας. Γνωρίζω πόλεις και χωριά μέσω των πληροφοριών που παίρνουμε από τα email που λαμβάνουμε αλλά ψάχνουμε και μεις και γραφουμε κάποιες βασικές πληροφορίες για τον τόπο του κάθε σχολείου. Έχω αναρτήσει ένα χάρτη της Ελλάδας και κυκλωνω τα μέρη που αλληλογραφουμε. Τέλος μάς δίνεται η ευκαιρία να μιλησουμε και να γνωρίσουν κι άλλοι την όμορφη πόλη μας την Καβάλα που τόσο αγαπάμε!

Attachments:
Download this file (Επικοινωνία με σχολεία της Ελλάδας.doc)Επικοινωνία με σχολεία της Ελλάδας.doc[ ]Στέλιος Κατσούλης986 Kb