Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024




Αρχική σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Εγγραφή στην Α΄ Δημοτικού

Εγγραφή στην Α΄ Δημοτικού

Οι εγγραφές των μαθητών/τριών που θα φοιτήσουν στην Α΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου για το σχολικό έτος 2022-2023 πραγματοποιούνται από 1 έως 20 Μαρτίου 2022, ώρα 8:00 έως 10:00 πμ. στο γραφείο του διευθυντή. Το σχολείο στεγάζεται προσωρινά στην οδό Υψηλάντου 11. Στην Α΄ τάξη εγγράφονται οι μαθητές/τριες που γεννήθηκαν από 1-1-2016 έως και 31-12-2016. Εγγραφές μετά την 20η Μαρτίου θεωρούνται εκπρόθεσμες και χρειάζονται την έγκριση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Δικαιολογητικά εγγραφής:

  • Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου (χορηγείται από το νηπιαγωγείο φοίτησης).
  • Αποδεικτικό στοιχείο (απόδειξη ΔΕΗ, ΝΕΡΟ, αντίγραφο φορολογικής δήλωσης...) από το οποίο θα διαπιστωθεί η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή απαραίτητη για να δούμε αν ανήκει η διεύθυνση στα όρια της δικής μας σχολικής περιφέρειας.
  • Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού στο οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια που είναι ενταγμένα στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών (αφού επιδειχθεί το Βιβλιάριο Υγείας θα φωτοτυπηθεί η σελίδα των εμβολίων και θα επιστραφεί το βιβλιάριο).
  • Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (θα δοθεί από το σχολείο και μπορεί να επιστραφεί συμπληρωμένο το αργότερο μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου ).


Πληροφορίες στο 2510222320

οδός Υψηλάντου 11 (προσωρινά) 


Ταυτόχρονα δηλώνεται και η εγγραφή στο ολοήμερο τμήμα για όσους πληρούν τις προϋποθέσεις και επιθυμούν.