Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024




Αρχική σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Εγγραφή στο ολοήμερο τμήμα

Εγγραφή στο ολοήμερο τμήμα

Για τον προγραμματισμό και τη λειτουργία του ολοήμερου τμήματος για το σχολικό έτος 2021-2022 θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι γονείς να υποβάλλουν αίτηση μέχρι τη Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

Αγαπητοί γονείς

Για να προγραμματίσουμε τη λειτουργία του Ολοημέρου τμήματος του σχολείου μας, για την επόμενη σχολική χρονιά, θα ήθελα, όσοι γονείς ενδιαφέρονται να φοιτήσει το παιδί τους στο Ολοήμερο τμήμα να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν στο σχολείο, τη σχετική αίτηση -δήλωση που σας επισυνάπτω σε συνημμένο αρχείο και φυσικά μπορώ να σας τη δώσω και στο σχολείο αν εσείς τη ζητήσετε ή αν τα παιδιά σας, μου τη ζητήσουν. Σας παρακαλώ σύμφωνα και με τις ημερομηνίες που θέτει το Υπουργείο Παιδείας μέχρι τη Δευτέρα 17 Μαΐου να έχει κατατεθεί η σχετική αίτηση εγγραφής στο Ολοήμερο τμήμα του σχολείου της επόμενης σχολικής χρονιάς.
Σας ενημερώνω ότι η ώρα λειτουργίας του Ολοημέρου είναι από τις 13.20 – 15.00 ή τις 16.00 ανάλογα με τις δηλώσεις των γονιών και επίσης ότι :
α) Στο Ολοήμερο Πρόγραμμα μπορούν να εγγραφούν όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες χωρίς προϋποθέσεις αρκεί να κατατεθεί η αίτηση για φοίτηση στο Ολοήμερο πρόγραμμα από τους γονείς/κηδεμόνες.
β) Ενδιάμεση αποχώρηση των μαθητών/τριών μπορεί να γίνεται μετά το τέλος της 2ης ώρας του Ολοήμερου Προγράμματος (15:00), εφόσον κατατεθεί σχετική ενυπόγραφη δήλωση των γονέων/κηδεμόνων.
Επίσης σας ενημερώνω για τις προϋποθέσεις συμμετοχής μαθητών/τριών στο τμήμα Πρωινής Ζώνης (ώρα λειτουργίας από τις 7:00-8:00):
Στο τμήμα αυτό δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές/τριες οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι/νες και φοιτούν στο ολοήμερο πρόγραμμα. Ο ελάχιστος αριθμός για τη λειτουργία του τμήματος Πρωινής Ζώνης μαθητών/τριών είναι οι επτά (7) μαθητές/τριες για σχολεία με λειτουργικότητα έως 8/θέσια όπως είναι το δικό μας σχολείο.
Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.


Ο Διευθυντής του σχολείου
Πατεράκης Νικόλαος

Attachments:
Download this file (ΑΙΤΗΣΗ_ΔΗΛΩΣΗ -ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ.xls)ΑΙΤΗΣΗ_ΔΗΛΩΣΗ -ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ.xls[ ]Στέλιος Κατσούλης13 Kb