Κυριακή, 5 Μαΐου 2024




Γενική Συνέλευση

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου Δημ. Σχολείου και Νηπιαγωγείου καλεί όλους τους γονείς στη Γενική Συνέλευση.

Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες του 12ου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Καβάλας

Σας καλωσορίζουμε στη νέα σχολική χρονιά και ευχόμαστε καλή πρόοδο στα παιδιά μας και καλή δύναμη σε όλους μας!

Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο ολοκλήρωσε τη διετή θητεία του προσπαθώντας να ανταπεξέλθει στο έργο που του ανατέθηκε με γνώμονα το καλύτερο για τα παιδιά μας.

Φέτος είναι η χρονιά εκλογών για την ανάδειξη νέων μελών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, την Ένωση Γονέων, τη Σχολική Επιτροπή και την Ελεγκτική Επιτροπή.

Έτσι σας καλούμε την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 18:00 στο χώρο του σχολείου μας (στην αίθουσα πολλαπλών του 25ου δημοτικού σχολείου), όπου θα πραγματοποιηθεί

Τακτική- Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, ώστε να ενημερωθούν τα μέλη του Συλλόγου και να συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  • Απολογισμός των δράσεων του απερχόμενου Δ.Σ.
  • Προκήρυξη εκλογών για νέο Διοικητικό Συμβούλιο, Ελεγκτική Επιτροπή και εκπροσώπηση στην Ένωση Γονέων Καβάλας.
  • Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.
  • Δήλωση υποψηφιοτήτων, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία των μελών όπως προβλέπεται από το καταστατικό του Συλλόγου μας κατά την παραπάνω ημερομηνία, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, ανεξαρτήτως αριθμού συμμετεχόντων.

Ευελπιστούμε στη σύμπραξη όλων των μελών μας καθώς είναι επιθυμία όλων μας να αγωνιστούμε για να βελτιώσουμε και να ομορφύνουμε το εκπαιδευτικό περιβάλλον των παιδιών μας.

Τέλος υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , να ενημερώνεστε για θέματα τόσο του Συλλόγου όσο και γενικότερου ενδιαφέροντος, καθώς και να καταθέτετε απόψεις προς δημοσίευση.

Με εκτίμηση

το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 12ου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Καβάλας