Τρίτη, 7 Μαΐου 2024




Ανακοίνωση

Αγαπητοί γονείς

Όλοι γνωρίζετε για την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας όλων των σχολείων της χώρας, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, για το χρονικό διάστημα από 11/3/2020 μέχρι και 24/3/2020. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μας ενημερώσετε άμεσα για οποιαδήποτε περίπτωση μαθητή μας, ή ατόμου του περιβάλλοντός του, που μάθατε ότι έχει συμπτώματα του Κορωνοϊού, έτσι ώστε και εμείς με τη σειρά μας να ενημερώσουμε τη Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Καβάλας.

Μπορείτε να με τηλεφωνήσετε στο κινητό τηλέφωνο 6977929610 ή στο σταθερό τηλέφωνο 2510839652 ή στο τηλέφωνο του σχολείου 2510222320 οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Για όλα τα υπόλοιπα τρέχοντα θέματα (επίδοση βαθμολογίας 2ου τριμήνου, μαθητική παρέλαση 25ης Μαρτίου) μην ανησυχείτε, θα σας ενημερώνουμε από την ιστοσελίδα του σχολείου, όταν και εμείς θα έχουμε μία επίσημη ενημέρωση από τη Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης, ή θα σας ενημερώνουμε μετά από προσωπική επικοινωνία μαζί σας. Γενικά θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να παρακολουθείτε την ιστοσελίδα του σχολείου μας για την άμεση ενημέρωσή σας για όλα τα θέματα.

Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι ψυχραιμία και όχι πανικός, σύνεση και όχι φόβος.

                                                               Ο Διευθυντής του σχολείου

                                                                                        Πατεράκης Νικόλαος