Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024




Αρχική σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Εορτή Τριών Ιεραρχών

Εορτή Τριών Ιεραρχών

Σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου, εορτή των Τριών Ιεραρχών, εορτή της Παιδείας, τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά. Θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί το ωρολόγιο πρόγραμμα της ημέρας.

Πιο αναλυτικά το σχολείο μας, αρχικά θα εκκλησιαστεί στην ενορία του, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου στις 08.30 πραγματοποιώντας και αρτοκλασία προς τιμή των 3 Ιεραρχών. Στη συνέχεια με την επιστροφή μας στο σχολείο, μετά από ένα διάλειμμα, τα παιδιά θα παρακολουθήσουν στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μία παρουσίαση σε power point σχετική με τη ζωή και το έργο των 3 Ιεραρχών. Ο εκκλησιασμός, η επιστροφή στο σχολείο και η παρουσίαση θα καλύψουν τις 4 πρώτες ώρες του προγράμματος. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η 5η και η 6η ώρα σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα της κάθε τάξης και τα παιδιά θα σχολάσουν κανονικά στις 13.15. Φυσικά θα λειτουργήσει και το ολοήμερο τμήμα του σχολείου.

Οι μαθητέςτης ΣΤ΄ τάξης θα έρθουν κανονικά στο 15ο δημοτικό και ο εκκλησιασμός θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Παύλου. Θα ακολουθήσουν το ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων και το ολοήμερο.

                                                              Από τη διεύθυνση του σχολείου