Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024




Αρχική σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Ετήσια συνδρομή για τον Σύλλογο Γονέων

Ετήσια συνδρομή για τον Σύλλογο Γονέων

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου ενημερώνει σχετικά με την ετήσια συνδρομή:

Αγαπητοί γονείς,

Όπως γνωρίζετε, για την αποτελεσματική λειτουργία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων απαιτείται κατάθεση χρόνου και ψυχής από όλους τους γονείς-μέλη, καθώς και οικονομική επάρκεια, βασικός πόρος της οποίας είναι κυρίως η ετήσια συνδρομή.

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου αποφάσισαν για φέτος, την σχολική χρονιά 2019-2020, το ποσό της συνδρομής να ανέρχεται στα 10 ευρώ για το ένα παιδί και στα 15 ευρώ για τα δύο ή και περισσότερα παιδιά.

Επίσης, σας διευκρινίζουμε ότι σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου και το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο, η συνδρομή αυτή αφορά την εγγραφή του ενός γονέα ως μέλος του Συλλόγου. Σε περίπτωση που κάποιοι επιθυμούν την εγγραφή και των δύο γονέων ως μέλη του Συλλόγου, θα πρέπει να καταβληθούν δύο συνδρομές.

Η είσπραξη της συνδρομής θα γίνεται από τους δασκάλους των τάξεων και φυσικά θα δοθεί και απόδειξη πληρωμής.

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι δυνατότητες μας για οργάνωση και υλοποίηση δράσεων για το καλό των παιδιών μας, τις οποίες θα προσπαθήσουμε να συναποφασίζουμε μαζί σας, εξαρτώνται απόλυτα από τη δική σας συλλογική συνείδηση, στην οποία απευθυνόμαστε.

Επιπλέον, ο Σύλλογος μας πρέπει να βρίσκεται σε ετοιμότητα κάλυψης δαπανών για την λειτουργία του σχολείου μας, λόγω αδυναμίας ή ολιγωρίας κάλυψής τους από τους υπόλοιπους αρμόδιους φορείς.

Περιμένουμε λοιπόν όλους σας να ανταποκριθείτε σε αυτό το κάλεσμά μας, λαμβάνοντας υπόψη ότι πάντα αυτά τα χρήματα επιστρέφουν στα παιδιά με πολλαπλάσιο όφελος.

Μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου:

  • μέσω facebook στην σελίδα Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 12ου Δημοτικού Σχολείου - Νηπιαγωγείου Καβάλας
  • μέσω mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Με εκτίμηση

το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 12ου Δημοτικού Σχολείου

και Νηπιαγωγείου Καβάλας